sâmbătă, 15 august 2009

Cu ţara... îi e mai greu lui Băsescu!


De-a lungul vieţii, preşedintele Traian Băsescu a demonstrat că poate să conducă aproape orice. Un vapor, un partid, afaceri de „succesuri”, Bucureşti (cu unele „bube” în ceea ce priveşte eficienţa), grupuri de interese, mogulii buni, iar, recent a dovedit că poate să conducă şi un tractor...
Aflat în vizită de lucru pe platforma industrială Roman din Brasov, preşedintele Traian Basescu a ţinut să demonstreze, în direct la televiziuni, că ştie să conduca şi o măgăoaie agricolă. Preşedintele Traian Basescu a mers să vadă primul lot de 25 de tractoare Universal 650 Crystal care vor fi exportate în Egipt, produs de fabrica ex-candidatului PD-L pentru deputăţie, Ioan Neculaie. Preşedintele s-a urcat în cabina unui tractor, alături de reprezentantul firmei egiptene, Ahmed El Said, a pornit motorul tractorului, declarandu-se multumit de felul în care se prezinta noile utilaje agricole produse la Braşov.
Aşteptăm cu nerăbdare un Băsescu călare pe o mătură, care ar putea să facă şi lucrul pentru care a fost ales: Să conducă ţara aflată în derivă. Slabe şanse însă. Nu pare să aibă calităţile necesare să o readucă pe linia de plutire. Mai ales că ţara nu semănă cu un vapor. Deh! Cu ţara... e mai greu.
blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin