joi, 24 septembrie 2009

Tupeu de Elenă!


Demonstrând încă o dată că cea mai bună armă e atacul (probabil, o adeptă a filozofiei de luptă a lui Bruce Lee), Elena Udrea a demonstrat că Reţeta verzei politice funcţionează. Ea a declarat, răspicat, la Palatul Victoria că nu se lasă de turism. Că nu vrea ea. Adică, ea, Elena Udrea, nu intenţionează să demisioneze în urma acuzaţiilor formulate în raportul comisiei de anchetă. Că doar ea a dus tursimul românesc pe culmi nebănuite.
Comisia de anchetă în cazul cheltuielilor şi proiectelor de promovare ale Ministerului Turismului a votat, miercuri, în unanimitate, o recomandare de revocare din funcţia de ministru al Turismului şi de demarare a urmăririi penale în cazul Elenei Udrea pentru deturnare de fonduri, uzurpare de calităţi oficiale, abuz în serviciu şi încălcarea răspunderii ministeriale.
Mimând victimizarea politică, a celor de la PSD – PNL, Udrea spune că documentul conţine doar "acuzaţii fabricate", în condiţiile în care activitatea ministerului poate fi caracterizată drept una pozitivă. Şi a trecut la atac. Udrea i-a acuzat pe membrii comisiei de anchetă de rea-credinţă şi comportament abuziv şi ilegal, care au avut ca unic scop compromiterea unui ministru PDL în perspectiva alegerilor prezidenţiale, chiar şi prin nereguli inventate. În ciuda unor evidenţe...
blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin