joi, 23 iulie 2009

Braşovul readus la viaţă!


"Primul festival de tip Fringe organizat in Romania, Watumi Festival & Fringe (WFF) a început din 22 iulie in Brasov şi va dura până duminica 26 iulie. Peste 250 de artişti şi trupe şi-au confirmat participarea la WFF, care va avea loc în 31 de locaţii din Braşov, timp de 5 zile de dimineaţa până târziu în noapte, cu sprijinul a 100 de voluntari"
Aşa începe un comunicat al organizatorilor festivalului. Totuşi, aş remarca mesajul pe care l-am primit cu respectivul comunicat ataşat:
Incepand de azi, pana duminica 26 iulie in Brasov ne bucuram de 5 zile de delicii culturale la Watumi Festival & Fringe.
Mai multe detalii aflati si pe www.watumi.ro
Daca aveti intrebari, va stau cu drag la dipozitie.
Toate cele bune,
Oana

Oana Calnegru
wff communication manager
0756.037.777
oana.calnegru@watumi.ro
info@watumi.ro
www.watumi.ro
Nu domnilor organizatori, nu dragă Oana, nu aş spune că ne bucurăm numai noi cei care suntem şi am fost la festival, aş spune că Braşovul se bucură de zilele astea. E plin de viaţă. E tânăr, e boem, e teatru. Seara, noaptea, până târziu. Am rămas surprins. Se poate şi vedea de ce... măcar într-o umila poză. Mai vrem. Se vede că se poate. Cine are urechi să audă... să audă. Poate Braşovul va deveni şi el... Braşov.

2 comentarii:

flavius spunea...

Servus Marius!
Chiar se poate... cînd sunt lăasţi cei care ştiu ce au de făcut, să facă! :)
Toate cele bune

MARI&GEO IN BUCATARIE spunea...

ADOR BRASOVUL....

Blog Widget by LinkWithin