vineri, 7 august 2009

Un meci făcut de scoţieni, dar câştigat de... Steaua


Ce meci prost! Am cam pierdut timpul. Nu sunt un profan dar nici fan înrăit al urmăritului de meciuri, însă, la dracu`, ţin şi eu, ca tot românul mai vechi pe aceste meleaguri, cu Steaua. Mai ales, când joacă cu alţii, de prin alte ţări. Însă, meciul de aseara m-a dezamăgit. Nu şi rezultatul, care, după părerea mea, a fost obţinut cel puţin curios.
Oricum, a bătut Steaua cu 3-1, fără să aibă nici o ocazie, decât după ce a dat cele trei goluri, fiind condusă la pauză de puştii de la Motherwell. Asta, în contextul în care scoţienii au atestat un joc agresiv, bun, dinamic şi plin de viaţă. Arătau ca nişte antilope impala zeflemitoare pe lângă mai experimentaţii Petre Marin, Baciu (care s-a cam încălţat cam sus, având în vedere modalitatea cu care punea un stop), nu mai spun Ghionea (un gafeor extraordinar, în contextul în care este curtat de italieni). Poate chiar şi faţă de Bănel Nicoliţă, motherwell-şii au atestat că au mai puţin plămân şi mai multă viteză.
Ideea este că, odată cu calificarea, nu se rezolvă încă problema Stelei. Mai ales că l+au pierdut şi pe Goian. Rămâne e văzut...

0 comentarii:

Blog Widget by LinkWithin