marți, 11 august 2009

Serviciu de informaţii în sprijinul electoral al lui Băsescu!


Un serviciu de informaţii, respectiv Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, îşi desfăşoară activitatea pentru al proteja pe preşedintele Băsescu. Care, de altfel, fie vorba între noi, îl şi patronează, între un „Nu” şi „Da” de răzgândac pentru candidatura sa la alegerile prezidenţiale.
O dovadă pentru cele ce am spus mai sus o reprezintă ideea implicării Serviciului în procesul de vot întru liniştirea lui Băsescu. STS ar putea monitoriza prezidenţialele, la propunerea PD-L, după ce preşedintele a propus acest lucru Guvernului.
Adică, actualul preşedinte, sigur că va candida, astfel încât îşi doreşte o siguranţă. Măcar atât cât să interzică metoda fraudării alegerilor prezidenţiale prin turism electoral al duşmanilor politici. Pentru Băsescu şi „partidul meu” (chestiune declarată la o emisiune recentă a postului public, deşi prerogativele constituţionale de preşedinte nu îi arogă dreptul de a avea partid, ceea ce s-ar numi că suntem încă în comunism) se pot face mişculaţii. Că doar STS garantează siguranţa informaţiilor electronice. Ori, credeaţi că serviciile lucrează pentru ţară?... Totuşi, electronic, pot fi fraudate alegerile mult mai uşor. Dar asta este o altă poveste...

5 comentarii:

Vania spunea...

Cum ar fi, sper să nu-i mai văd mutra!...

Marius Ola spunea...

Încearcă să te obişnuieşti. Omul, are, din păcate, nisciva pile.
Nasol moment Eu chiar sper sa nu am foarte mare dreptate...

adidas spunea...

in mod sigur ca va candida
nu ce spune el ca se gandeste

Marius Ola spunea...

@adidas
Normal că va candida. De aceea îşi ia cât mai multe măsuri de siguranţă

Anonim spunea...

Dar pentru publicarea pozei cu Basescu ai cerut acordul fotografului sau o iei pur si simplu si o postezi ?

Blog Widget by LinkWithin