luni, 21 septembrie 2009

Adormirea Abramburicăi


După ce a reuşit, din nou (ultima dată pe timpul guvernării lui Năstase), să abramburească sistemul de învăţământ, Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, şi-a găsit odihna - nu, nu a murit! - taman în timpul când Geoană îşi susţinea un discurs moralizator, în şedinţa din weekend a PSD de la Dâmboviţa.
Pesemne că "prostănacul" şi-a găsit veleităţi de Moş Ene. Cel puţin printre miniştrii. Ori, programul de la minister şi atacurile care au avut-o ca ţintă par să o fi răpus pe "Abramburica". Oricum, miniştri noştri au o calitate. Sunt numai buni de... orice altceva. De adormit pe frontul Guvernării. Rezultatele sunt vizibile şi cu ochelari de cal.

În ciuda evidenţei din înregistrarea video, Andronescu neagă că a aţipit şi spune că îşi verifica telefonul. Cum, închizând ochii sau clipind a somn? Hmm! I-aş da o veste ministresei: Va exista o tehnologie de telecomunicaţii de genul ăsta, dar, deocamdată, invenţia(amănunte pe blogul lui Ursan) celor de la Nokia se află doar la stadiul de concept. Aşadar, somn uşor madam Andronescu şi să vă treziţi când nu mai sunteţi ministresă! Ar fi mai bine pentru învăţământul românesc. Poate şi pentru Geoană, care, dacă nu o ia mai uşor cu pianul pe scări, în încecarea de trezie adormiţilor de prin partid, şi-ar putea schimba strategia de campanie, promovând somnul. În dauna imnului naţional. Astfel, ar putea trece în istorie ca primul preşedinte zeu al somnului. Măcar la partid.
blog comments powered by Disqus
Blog Widget by LinkWithin